Je maakt kanker kansloos

Kanker raakt nagenoeg iedereen. Eerst en vooral de patiënten zelf, maar ook de mensen om hen heen. Jaarlijks overlijden in ons land meer dan 43.000 mensen aan kanker. Elke stap die gezet kan worden in de opsporing en behandeling van kanker is daarom van het grootste belang.

De Daniel den Hoed Stichting werft fondsen ter bevordering van wetenschappelijk onderzoek naar kanker in het Erasmus MC Kanker Instituut. Als grootste kankercentrum van Nederland draait het Erasmus MC Kanker Instituut mee op internationaal topniveau.

Elke gift is van grote waarde. Samen maken we kanker kansloos.

Je krijgt er iets voor terug

Als je besluit partner te worden van de Daniel den Hoed Stichting willen wij daar natuurlijk graag iets voor terugdoen.

Je bent van harte welkom bij ons in het Erasmus MC om een kijkje achter de schermen te nemen en te horen wat er allemaal met jouw bijdrage gebeurt.

Jouw bijdrage heeft een fiscaal voordeel

Meer weten over de fiscale voordelen van een bedrijfsgift aan wetenschappelijk onderzoek? Download de brochure van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.