Word bedrijfspartner

De Daniel den Hoed Stichting nodigt alle bedrijven, groot en klein, uit om samen een stap te nemen in de overwinning op kanker.

Word bedrijfspartner
De bedrijfspartners steunen de stichting op structurele basis, bijvoorbeeld door:
1.   Lid te worden van het DDH bedrijfsnetwerk
2.  Verkoop van een Daniel den Hoed product
3.  Structurele sponsoring in geld en/of in middelen
5.  Jaarlijkse gift*
6.  Aanbieden relatienetwerk
7.  Organisatie van een jaarlijks fundraising event. Wij denken graag met u mee!

Promotiemateriaal
Wij stellen het op prijs van tevoren te horen over de actie van jouw bedrijf: dan kunnen wij desgewenst ons logo en promotiemateriaal beschikbaar stellen.

Voordelen bedrijfspartners
1. Worden uitgenodigd voor de jaarlijkse netwerkbijeenkomst
2. Krijgen jaarlijks een kijkje achter de schermen
3. Ontvangen elk kwartaal een nieuwsbrief
4. Worden met hun logo opgenomen op de website van Daniel den Hoed Stichting

Jaarlijkse gift
Bedrijfspartners die structureel een gift doen ontvangen naast bovengenoemde voordelen tevens:
5. Een plaatsje in de Wall of Fame op de website
6. De mogelijkheid om met hun bedrijf en medewerkers mee te doen met Daniel den Hoed activiteiten
7. Worden als VIP uitgenodigd bij Daniel den Hoed activiteiten

Fiscaal voordeel
Meer weten over de fiscale voordelen van een bedrijfsgift aan wetenschappelijk onderzoek? Download de brochure van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Wil jouw bedrijf de stichting structureel steunen neem dan contact met ons op via 010 – 70 32 381 (Sethi Plaisier),    info@maakkankerkansloos.nl of vul onderstaand formulier in.

Ja, ik overweeg partner te worden van de Daniel den Hoed Stichting