• Dit evenement is voorbij.

Tour for Life 2018

26 aug tot 2 sep

Tour for Life wordt alom geroemd als de mooiste en meest indrukwekkende etappekoers. Een must voor wielerliefhebbers. In 2018 wordt de 10e editie gehouden van 26 augustus t/m 2 september.

De route van Tour for Life doet niet onder voor een week uit de Tour de France. Van schitterende hoge passen in de Alpen tot de langzaam glooiende Jura en van de groene Vogezen tot de venijnig heuvelachtige Ardennen.

Inschrijven
Doe jij ook mee? Schrijf je in! De opbrengst is voor baanbrekend onderzoek naar een kankerbehandeling op maat in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Ploegbegeleider of vrijwilliger?
Niet fietsen maar wel Tour for Life beleven? Schrijf je dan in als ploegleider of vrijwilliger.

Kijk voor meer informatie op tourforlife.nl.

Informatiebijeenkomsten
Twijfel je over deelname aan Tour for Life of wil je meer informatie ontvangen? Kom naar een Tour for Life informatieavond. Bekijk hier de eerstvolgende informatiebijeenkomst en meld je aan.

Deelnemersbijeenkomsten
Voor alle deelnemers, vrijwilligers en ploegbegeleiders worden deelnemersbijeenkomsten gehouden. Zodra je bent ingeschreven voor Tour for Life word je hierover op de hoogte gesteld.

Begin:
26 aug