Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

R4R Ondernemershoed

19 september 2016 tot 19 september 2017

De initiatiefnemers Barbara van den Bosch en Robin Westerveld zullen samen met de donateurs van Rotterdammers 4 Rotterdammers gedurende 12 maanden een grote fundraising actie starten middels de “R4R Ondernemershoed”.

Ons streven
R4R maakt zich op heel veel vlakken sterk voor Rotterdammers. Zeer zeker ook voor kwaliteit van leven en gezondheid. Wij vinden, en ondersteunen dat ook van harte, dat iedereen recht heeft op een eigen unieke en persoonlijke behandeling als dat nodig is! Het juiste medicijn, in de juiste dosis, op het juiste moment en voor de juiste duur, etc. voor een maximaal resultaat.
Want ieder mens is anders!

Laten we samen de handen ineen slaan om die kwaliteit van leven te verbeteren door onderzoek mogelijk te maken naar deze therapie op maat. Help ons daarom ons te focussen op de gezondheid voor alle Rotterdammers!

Therapie op maat
Patiënten die een bepaalde vorm van kanker hebben, kregen lange tijd meestal eenzelfde behandeling. Echter, er zijn grote verschillen hoe individuele patiënten anti-kankermedicijnen verdragen en hoe tumoren erop reageren.

U kunt meedoen aan deze actie door een eenmalige bijdrage te doneren via de actiepagina of door een maand lang mee te strijden als donateur van R4R!

Meer info?
Neemt u dan contact met R4R via www.rotterdammers4rotterdammers.nl

klik hier voor onze flyer.

Gegevens

Begin:
19 september 2016
Einde:
19 september 2017

Locatie

Rotterdam
Rotterdam, + Google Maps