Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Haagse Hoed Basisschool Challenge 2017/2018

1 september 2017 tot 1 juli 2018

Speciaal voor de basisscholen in de regio Den Haag organiseert De Haagse Hoed in samenwerking met Halo Jobbing, de actie “Haagse Hoed Basisschool Challenge”.

Wat is de “Haagse Hoed Basisschool Challenge”?
De Haagse Hoed Basisschool Challenge is een fundraisingactie waarbij we alle basisscholen in de regio Den Haag vragen met hun leerlingen een sponsorloop te organiseren. Uiteraard kunt u zelf bepalen wanneer, hoe lang en in welke vorm u deze sponsorloop wilt houden.

Duur actie
De actie loopt van 1 september 2017 tot 1 juli 2018.

Promotiematerialen
De kinderen die meedoen met de Challenge ontvangen een speciaal voor deze actie ontwikkeld sponsorboekje, button en diploma. Het sponsorboekje kan goed worden gebruikt als lesmateriaal in de klas. Voor de deelnemende scholen hebben wij speciale Haagse Hoed Basisschool Challenge posters  laten maken.

Het sponsorboekje is speciaal ontworpen door 2 studentes van het Grafisch Lyceum: Anna Deen (illustraties) en Arlette Hol (lay-out) .

Klik hier om een indruk te krijgen van het sponsorboekje.

Tip
​Organiseer de sponsorloop op uw sportdag en/of in combinatie met de Koningsspelen.

Meer informatie of meedoen?
Voor vragen kunt u contact opnemen met Jeannette van Merwijk, projectmanager van De Haagse Hoed Basisschool Challenge, via e-mail: j.vanmerwijk@erasmusmc.nl of via telefoon: 06 – 10 92 09 79.

Gegevens

Begin:
1 september 2017
Einde:
1 juli 2018

Locatie

Den Haag en omgeving