De Culinaire Hoed

16 september 2016 - 16:00 tot 16 september 2017 - 16:00

Speciaal voor de restaurants in de regio Rotterdam organiseert de Daniel den Hoed Stichting in samenwerking met de Zegro en de Buik van Rotterdam de actie “De Culinaire Hoed”.
Wat is “De Culinaire Hoed”?
De Culinaire Hoed is een fundraisingsactie waarbij alle restaurants in de regio Rotterdam gevraagd worden een Daniel den Hoed – menu/gerecht te verkopen en een deel van de opbrengst te doneren aan de Daniel den Hoed Stichting voor baanbrekend onderzoek.
Duur actie
De actie start op 16 september 2016 tijdens de Rotterdamse Kost en zal volgend jaar ook tijdens de Rotterdamse Kost worden afgesloten.

Promotie(materialen)
Voor de actie wordt een speciale actiepagina aangemaakt op de Buik van Rotterdam en op de actiepagina van de Daniel den Hoed Stichting. Verder zal de actie worden gepromoot vanuit de Daniel den Hoed Stichting, de Zegro en de Buik van Rotterdam.

Deelnemende restaurants ontvangen promotiemateriaal in de vorm van een sticker voor op het raam, tafelkaarten en een aantal donatiehoeden.

Sponsoring Koppert Cress
Deelnemende restaurants kunnen (deels) worden gesponsord met de fijne smaken van Koppert Cress. Hierdoor is het mogelijk met minder zout en suiker een veel mooiere en gezondere natuurlijke smaakbeleving te krijgen.

Doe je ook mee?
Wij hopen ook op jouw steun en jouw deelname met jouw restaurant!

Kijk voor meer informatie op www.inactievoordedaniel.nl of meld je gelijk aan op de speciaal hiervoor ontwikkelde actiepagina ‘De Culinaire Hoed’.

Voor vragen kun je contact opnemen met de Daniel den Hoed Stichting, via e-mail info@danieldenhoedstichting.nl

Begin:
16 september 2016 - 16:00