Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Daniel den Hoed Golftoernooi 2017

25 september 2017

Op maandag 25 september 2017 gaan we voor de vierde keer de golfbaan op, om samen de overwinning op kanker dichterbij te brengen. Rhoon Golfcenter is de unieke locatie met de “drive” om kanker kansloos te maken.

In groepjes van 4 personen per flight kunt u in 18 holes laten zien wat u in huis heeft. Op verschillende plaatsen in de baan kunt u een hapje en een drankje nuttigen. Het toernooi wordt afgesloten met een gezamenlijk diner, een veiling, loterij en een spetterend eindfeest.

We gaan zoveel mogelijk geld ophalen voor het onderzoek naar de veranderingen van kankercellen tijdens behandelingen. Een unieke investering, waardoor het mogelijk is om in een gecontroleerde omgeving veel verschillende mogelijke methoden van behandeling mogelijk te maken. Dit onderzoek zal bijdragen aan de keuze van het beste middel, op de juiste tijd voor de juiste patiënt.

Eén all-inclusive fligth voor 4 personen kost € 1.500*
* De overheid erkent de Daniel den Hoed Stichting als een ANBI, waarmee deelname aan het Daniel den Hoed Golftoernooi binnen de geldende regels aftrekbaar zijn voor de inkomsten- en vennootschapsbelasting.


Let op!! Het aantal plaatsen in beperkt dus schrijf snel in!

Meer informatie of aanmelden?
Sethi Plaisier – Daniel den Hoed Stichting -06 12 88 44 95
Marcel Goos – Goos Communicatiemakers – 06 55 87 23 35
Bert de Bode – Rhoon Golfcenter – 06 51 41 80 18

             

Gegevens

Datum:
25 september 2017

Locatie

Rhoon Golfcenter
Veerweg 2A
Rhoon, Nederland
+ Google Maps