Daniel Basisschool Challenge

1 oktober 2016 tot 1 juli 2017

Speciaal voor de basisscholen in de regio Rotterdam organiseert de Daniel den Hoed Stichting de actie “Daniel Basisschool Challenge”.

Wat is de “Daniel Basisschool Challenge”?
De Daniel Basisschool Challenge is een fundraisingsactie waarbij we alle basisscholen in de regio Rotterdam vragen met hun leerlingen een sponsorloop te organiseren. Uiteraard kunt u zelf bepalen wanneer, hoe lang en in welke vorm u deze sponsorloop wilt houden.

Sam doet ook mee aan de Challenge

Leuke prijzen

Dankzij onze partners kunnen we prachtige prijzen beschikbaar stellen, zoals:

• Kaartjes voor een hele klas voor het kerstcircus Ahoy 2017
  • Voor een hele klas kindermastkaarten Euromast
  • Bioscoopkaarten voor een hele klas voor Pathé
  • Voor een hele klas schoolreis Plaswijckpark
  • Voor een hele klas kaartjes voor Miniworld Rotterdam

Voor de school die het meeste geld heeft binnengehaald:

• een CTOUCH 55 inch Laser air Touchscreen met educatiesoftware, compleet geïnstalleerd in uw klaslokaal door een monteur van JBS-Multimedia ter waarde van € 2.800.

Duur actie
De actie loopt van 1 oktober 2016 tot 1 juli 2017.

Promotiematerialen
De kinderen die meedoen met de Challenge ontvangen een speciaal voor deze actie ontwikkeld sponsorboekje, button en diploma. Hiernaast ontvangen alle deelnemende leerlingen een Daniel den Hoed polsbandje.

Voor de deelnemende scholen hebben wij speciale “Daniel Basisschool Challenge” posters laten maken.

Puck doet ook mee met de Challenge

Doet u ook mee?
Wij hopen op uw steun en deelname aan deze Challenge!

Kijk voor meer informatie op www.inactievoordedaniel.nl of meld u gelijk aan op de speciaal hiervoor ontwikkelde actiepagina ‘Daniel Basisschool Challenge’.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jeannette van Merwijk van de Daniel den Hoed Stichting, via e-mail info@danieldenhoedstichting.nl of via telefoonnummer 06-10920979.

Met vriendelijke groet,

Jeannette van Merwijk