Daniel Basisschool Challenge 2017/2018

1 september 2017 tot 1 juli 2018

Daniel Basisschool Challenge
​Na de enthousiaste reacties van vorig jaar organiseert de Daniel den Hoed Stichting in samenwerking met Halo Jobbing, speciaal voor de basisscholen in de regio Rotterdam, de tweede editie van de “Daniel Basisschool Challenge”.

Wat is de “Daniel Basisschool Challenge”?
De Daniel Basisschool Challenge is een fundraisingactie waarbij we alle basisscholen in de regio Rotterdam vragen met hun leerlingen een sponsorloop te organiseren. Afgelopen jaar hebben veel scholen de sponsorloop gecombineerd met de Koningsspelen en met de sportdag. Uiteraard kunt u zelf bepalen wanneer, hoe lang en in welke vorm u de sponsorloop wilt houden.

Promotiematerialen
De kinderen die meedoen met de Challenge ontvangen een speciaal voor deze actie ontwikkeld sponsorboekje, button en diploma. Het sponsorboekje kan goed worden gebruikt als lesmateriaal in de klas. Voor de deelnemende scholen hebben wij speciale Daniel Basisschool Challenge posters laten maken.

“Het was zeer de moeite waard om deel te nemen aan de Daniel Basisschool Challenge. De steun die wij hebben ervaren van de Daniel den Hoed Stichting, de prettige en accurate mailwisseling, de promotiematerialen van de stichting én de aanwezigheid van contactpersonen op belangrijke momenten heeft ons erg veel goed gedaan en veel voldoening gegeven. Het was een project om niet snel te vergeten!” RKBS De Poolster Berkel en Rodenrijs

“Alle materialen waren keurig verzorgd en voor de school goed bruikbaar in de klassen. Het doel sprak de kinderen enorm aan en ze hebben dan ook een record opbrengst behaald. Namens de school bedanken we jullie dat wij deel hebben mogen maken van deze mooie actie!”  IKC ’t Palet Vlaardingen

Het sponsorboekje is speciaal ontworpen door 2 studentes van het Grafisch Lyceum Rotterdam: Anna Deen (illustraties) en Arlette Hol (lay-out) .

Klik hier om een indruk te krijgen van het sponsorboekje.

TIP
​Organiseer de sponsorloop op uw sportdag en/of in combinatie met de Koningsspelen.

Meer informatie of meedoen?
Voor vragen kunt u contact opnemen met Jeannette van Merwijk, projectmanager Daniel Basisschool Challenge, via e-mail j.vanmerwijk@erasmusmc.nl of via telefoonnummer 06 – 10 92 09 79.

Begin:
1 sep