• Geven is goud

    Fatima Moreira de Melo en
    Raemon Sluiter

Download het formulier om donateur te worden of gebruik onderstaand formulier om eenmalig en direct te doneren!


Ja, ik doneer


€ 

Wil je doneren voor een project?

Wil je doneren ter ere van iemand?

Mijn gegevens

 
 

Mijn betaalwijze

Je bent bijna klaar!

Maak kanker kansloos


In mei verhuist de Daniel den Hoed Kliniek naar een prachtig nieuw onderkomen in het Erasmus MC. De verhuizing is een aanleiding voor het Daniel den Hoed Fonds om in samenwerking met RTV Rijnmond een grote inzamelingsactie te organiseren voor kankeronderzoek in het Erasmus MC.

Het doel van de campagne is zoveel mogelijk geld op te halen voor een elektronen microscoop die in het nieuwe Erasmus MC Kanker Instituut in gebruik zal worden genomen. Op deze manier wil het Daniel den Hoed Fonds het onderzoek een impuls geven.

De campagne start op14 mei en loopt tot en met 23 juni 2018. De afsluiting zal plaatsvinden tijdens de Tour de Rotterdam, die dit jaar ook geheel in het teken staat van het Daniel den Hoed Fonds.2018: Innovatieve elektronen microscoop
“Met de nieuwe microscoop kunnen we veel beter verschillen identificeren tussen gezonde cellen en tumorcellen. Uiteindelijk streven we naar een behandeling op maat voor elke patiënt, die juist afgestemd is op de specifieke afwijkingen in de tumorcellen. Met therapie op maat sluit de behandeling beter aan bij de patiënt en zal de therapie minder bijwerkingen geven. Daarom is deze microscoop zo belangrijk!” vertelt professor Roland Kanaar.