Opbrengst Tour for Life 2017: € 617.600!!

De derde editie van Tour for Life voor de Daniel den Hoed Stichting heeft dit jaar € 617.600 opgebracht. Tour for Life is een indrukwekkende etappekoers dwars door Europa. Op zondag 3 september eindigde de Tour in het Zuiderpark in Rotterdam. De deelnemers legden op de fiets in totaal 1.400 kilometer en 15.500 hoogtemeters af.

Van 27 augustus tot en met 3 september fietsten 168 renners van Noord-Italië naar Rotterdam voor de Daniel den Hoed Stichting om daarmee geld op te halen voor onderzoek gericht op therapie op maat in het Erasmus MC Kanker Instituut. De opbrengst van de Tour for Life 2017 gaat naar de Daniel den Hoed Award en naar het Onderzoek naar de veranderingen van kankercellen tijdens behandelingen.

Meer informatie? www.maakkankerkansloos.nl/watwijdoen/onzeprojecten