Op donderdag 24 december jl. heeft Kirsten opnieuw een hardloopevenement van 5 kilometer door Vlaardingen voor Stichting Daniël den Hoed georganiseerd.

Zij heeft in 2011 haar moeder Anneke de Rijke aan kanker verloren. Om geld op te halen voor onderzoek naar deze vreselijke ziekte heeft zij opnieuw een hardloopevenement van 5 km in en door Vlaardingen georganiseerd.

Lopers zijn gevraagd een donatie van (minimaal) 5 euro aan de Daniel den Hoed Stichting te doen. Ook niet-lopers zijn opgeroepen hun steentje bij te dragen door geld over te maken.

Met het hardloopevenement heeft Kirsten het geweldige bedrag van € 2.500 opgehaald!

Met deze bijdrage kunnen wij weer een stap maken in ons onderzoek naar de oorzaken en behandelingen van kanker.