Hockeyen tegen kanker

Oranje 40+ speelt op zaterdag 10 oktober een benefietwedstrijd tegen (voormalige) Rotterdam-topspelers en oud-internationals. De benefiet, inclusief een ‘Derde Helft’-diner en de opbrengst van een speciale veiling, komt ten goede aan de Daniel den Hoed Stichting.

De actie is een initiatief van Oranje-speler Jules Sohier, veteraan bij Leonidas. Jules: ‘Het spelen én winnen van het EK is na het langdurige gevecht tegen mijn ziekte een geweldig cadeau waar ik heel trots op ben. Ik heb dat mede te danken aan de Daniel den Hoed Stichting en wil heel graag een cadeau terug kunnen geven. Samen met mijn teamgenoten en vele oud-internationals hockeyen we daarom op 10 oktober op hockeyclub Rotterdam een speciaal benefietevenement onder het motto ‘Hockeyers maken kanker kansloos’.’

Spectaculaire prijzen

Voor het Derde Helft-diner, waaraan wordt meegewerkt door de keuken en horeca van HC Rotterdam, worden stoelen verkocht. Tijdens het diner is er de speciale veiling met prijzen als een hockeyclinic onder leiding van internationals, gesigneerde Oranje-shirs en nog veel meer mooie items. Ook worden er de hele middag en avond loten verkocht waarmee je spectaculaire prijzen kunt winnen!

Lees meer en schrijf je in!