Eerste inschrijvingen Tour de Rotterdam 2018

Fiets mee, deel je eigen pagina en draag bij aan kankeronderzoek: het dichterbij brengen van therapie op maat. Samen maken we kanker kansloos!

Meedoen helpt!
Meefietsen met Erasmus MC – Tour de Rotterdam is daarom niet alleen goed voor je eigen gezondheid, je draagt ook bij in het onderzoek naar kanker. Samen maken we kanker kansloos! Kan je niet meefietsen, maar wil je wel een bijdrage doen? Extra donaties zijn natuurlijk van harte welkom, elke bijdrage, hoe klein ook, is van grote waarde. Steun een team, deelnemer of doneer aan Erasmus MC – Tour de Rotterdam direct.

De Stichting Erasmus MC Vriendenfonds is onderdeel van het Erasmus MC en werft fondsen om concrete projecten te financieren. Het Vriendenfonds wil haar ambities onder andere realiseren door ondersteuning te bieden aan (jong) talent tijdens hun studie, onderzoek of specialisatie en ondersteuning te verlenen aan activiteiten die bijdragen aan toekomstgerichte behandelmethodes en de verzorging van patiënten in (opdracht van) het Erasmus MC en/of aan haar gelieerde onderzoekspartners. Daarnaast biedt het Vriendenfonds ondersteuning aan de optimalisering van de patiëntenzorg in het Erasmus MC. Het Erasmus MC Vriendenfonds is aangewezen als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen).

Klik hier voor meer informatie.