Beste vrienden strijden voor Daniel den Hoed

Beste vrienden Lucas Nguyen en Victor de Jongh hebben een mooi geldbedrag van € 260 opgehaald voor de Daniel den Hoed Stichting tijdens de Beste Vrienden Quiz op NPO3.

Strijden voor een goed doel
De Beste Vrienden Quiz is een fanatiek en vrolijk spel waarin twee duo’s Beste Vrienden het tegen elkaar opnemen. Zij worden getest op kennis, geheugen, inzicht, samenwerking en fysieke souplesse. De beste vrienden kiezen voorafgaand aan de quiz een goed doel waar zij voor willen strijden. Lucas en Victor kozen voor de Daniel den Hoed Stichting om zo hun steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker. Ook hebben zij in alle afleveringen de Rode Hoed van Daniel op.

Uitzending
De Beste Vrienden Quiz wordt dagelijks uitgezonden op NPO3 om 18.05 uur. Lucas en Victor hebben zeven afleveringen goed volbracht en zijn van 30 mei tot en met 7 juni te zien op NPO3.

beste vrienden quiz klik op de foto om de uitzending van 30 mei te bekijken