30 Plus-supermarkten doneren minimaal € 11.000,-

Plus-ondernemers Arnold Both en Rien Waardenburg maakten op 9 januari bekend dat zij minimaal € 11.000,- schenken aan de Daniel den Hoed Stichting. Dit bedrag haalden zij samen met 28 Plus-supermarkten in de regio Rotterdam binnen met een succesvolle lokale actie. Dit bedrag kan de komende weken verder oplopen, want de actie loopt nog.

Van 8 januari tot en met 18 februari 2018 krijgen klanten van de 30 deelnemende supermarkten bij verschillende actieproducten een exclusieve Rotterdam Big Shopper cadeau. Voor elke uitgedeelde tas wordt 25 cent uitgekeerd aan de Daniel den Hoed Stichting. De ondernemers doen er alles aan om dit bedrag in samenwerking met klanten en leveranciers te verhogen.

Zo dragen de ondernemers fluwelen rode bolhoeden (van Daniel den Hoed Stichting), die omgekeerd als een collectebus fungeren. De twee ondernemers zetten samen met de andere Plus-ondernemers de actie op om een steentje bij te dragen aan de bestrijding van kanker, een ziekte waaraan jaarlijks meer dan 43.000 Nederlanders overlijden.